SILICIUM TEST

Efficiëntie controle
SILICIUM

In de wetenschap dat er nog 100 % silicium in uw zonnepanelen zit, moeten er externe factoren zijn waardoor u geen 100 % rendement draait. Net door te bepalen hoeveel silicium er nog in uw zonnepanelen zitten en dit te vergelijken met de opbrengst kan Solarlab aangeven als u meer kan gaan opwekken. Iedereen wil toch genieten van zijn groenestroomcertificaten? Waarom dan niet hier volledig van genieten?

92 % EN NU ?

Na de siliciumtesten worden alle gegeven verwerkt en geanalyseerd, er wordt bepaald hoeveel silicium er nog in de modules aanwezig is en u ontvangt een analyse waarbij  aangegeven wordt hoeveel extra vermogen er nog uit de installatie gehaald kan worden.

DE TESTEN ZIJN NIET GOED ?

De opbrengsten van uw pv-installatie zijn niet goed en u twijfelt aan de configuratie ervan ? Door siliciumtesten uit te voeren op de zonnepanelen wordt het duidelijk als de zonnepanelen of andere oorzaken voor een slechte opbrengst zorgen. Mochten de zonnepanelen het probleem zijn, dan is het hoog tijd om uw verkregen garanties aan te spreken.

Terug naar het overzicht →